Uskoro će

Olimpijska planina
Jahorina

biti bogatija za jedan novi objekat – Aparthotel “Poljice” sa luksuznim apartmanima, na samoj stazi.

Na najatraktivnijoj lokaciji na Jahorini kompanija “Drvoprodex” iz Banja Luke izgradiće do kraja 2021. godine pametne apartmane koji će dizajnerski i arhitektonski biti u stilu modernih zimskih hotela i sa fasadom potupno prilagođenom ambijentu, površine 3.265 kvadratnih metara, sa 38 pametnih apartmana.

Mir, zelenilo sa jedne, i neposredna blizina same staze, brojnih restorana i kafića sa druge strane, budućim stanarima ovog kompleksa pružaju komfor, sigurnost i luksuzan enterijer koji su idealni za odmor.

Smart apartmani na Jahorini predstavljaju uvod u projekte koje će “Drvoprodex” realizovati u budućnosti.

Veliki izazov za svakog arhitektu je da objekat prilagodi prirodi i prirodnom okruženju, posebno tamo gdje je ljepota prirode tako raskošna, kao što je to slučaj na Jahorini.

Objekat se nalazi na samoj stazi “Poljice” i okrenut je licem ka centralnim turističkim sadržajima, dok je u pozadini objekta gusta borova šuma.

Projektovanje na lokacijama koje su na granici između prostora na kome je čovjek intervenisao u skladu sa svojim potrebama i netaknutog prirodnog okruženja kome je priroda dala svoj konačni oblik, suštinski je jako težak I složen zadatak.

Ono što se nadam da smo ovim projektom uspjeli da napravimo je da njegova struktura, volume i vizuelni identitet budu što bliži okruženju, da objekat bude sastavni dio prirode, odnosno da odaje utisak da je iz nje i nastao. Vizuelni identitet objekta je nešto čemu je posvećena posebna pažnja, pažljivim odabirom materijala, kako na fasadi, tako i u enterijeru u čijem komforu će budući korisnici moći zaista da uživaju.

Apartmani Jahorina Poljice
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Borova šuma imoderni smart
apartmani

omogućavaju vam da se opustite, relaksirate, uživate u ljepotama Jahorine i što je najbitnije od svega da se u potpunosti odmorite i napunite baterije.
Apart Hotel Poljice

Savremeni objekat

Višespratni savremeni objekat, dizajnerski i arhitektonski u stilu modernih zimskih hotela
sa fasadom potpuno prilagođenom prirodi u čijem se okruženju i nalazi. Jedan od najmodernijih Aparthotela na Jahorini, će svojim korisnicima nuditi i usluge recepcije 24h/7 dana u sedmici, sa kontrolom ulaska u apartmane putem IRD kartice.

Apart Hotel Poljice

Smart apartmani

Smart apartmani Aparthotela “Poljice” će biti površine od 27 do 78 kvadratnih metara i biće opremljeni najsavremenijim uređajima za kontrolu i upravljanje toplotnom i električnom energijom. Kupci apartmana će moći da iz udobnosti svojih domova, ma gde se nalazili, “upravljaju” potrošnjom energije u apartmanu, čime se smanjuju troškovi održavanja i postiže vrhunska ekonomičnost u eksploataciji.

Apart Hotel Poljice

Restoran

U okviru objekta biće smješten i restoran, skijašnica, ulazni hol, recepcija koji će svi kupci apartmana moći da koriste.
Dvoetažni restoran povšine 284 m2 i terasom sa koje se pruža pogled na samu skijašku dolinu.

opremanje apartmana
mogućnost

kompletnog
opremanja apartmana

Mogućnost kompletnog opremanja apartmana namještajem od orahovog masiva, sa svim pratećim uređajima u kihinji i kupatilu, uz dekorativne zidne obloge od drveta i kamena u sobama, po projektu enterijera.
Aparthotel

Poljice

je objekat ukupne površine 2 130 m2. Sa apartmanima i restoranom u slobodnoj prodaji.Sastoji se od:
Apartmani
Restoran
Garaže
Recepcija
Skijašnica
Ulazni hol
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
logo Apart Hotel Poljice www.poljice.com
KONTAKT INFORMACIJE
+387 51 427 465
Jahorina
info@poljice.com
drvoprodex@blic.net
PRATITE NAS
PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

i budite prvi obavješteni o aktuelnostima Apart Hotela Poljice!

  logo Apart Hotel Poljice www.poljice.com
  +387 51 427 465
  info@poljice.com
  drvoprodex@blic.net
  Jahorina

  PRATITE NAS

  PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER
  i budite prvi obavješteni o aktuelnostima Apart Hotela Poljice!

   Copyright © 2021. Apart Hotel Poljice. Sva prava zadržava. | Developed by: Avalon Studio

   Copyright © 2021. Apart Hotel Poljice. Sva prava zadržava. | Developed by: Avalon Studio