Aparthotel „Poljice“ Jahorina

ApartHotel Poljice Jahorina

Jahorina Smještaj

38 luksuznih apartmana

Ponuda apartmana

Smart apartmani Aparthotela “Poljice” su površine od 27 do 78 kvadratnih metara i opremljeni su najsavremenijim uređajima za kontrolu i upravljanje toplotnom i električnom energijom, osiguravajući vam potpuni komfor, sigurnost i udobnost tokom boravka. Raspored je napravljen tako da pruža osjećaj ugode, sigurnosti, ambijenta toplog doma. Da bi se postigao taj osjećaj, posvetili smo se brojnim aspektima arhitekture, a udobnosti objekta doprinosi njegov dizajn i raspored prostora.
U okviru hotela smješteni su i restoran, skijašnica, recepcija koji posjetioci ili korisnici objekta mogu da koriste.

STUDIO 2+1

Luksuzni apartman sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, trpezarije i kupatila, idealan je za dvije osobe, sa mogućnošću smještaja i treće osobe.

STANDARD 2+2

Luksuzni apartmani STANDARD idealni su za dvije osobe koje žele komfor i odvojenost dnevne i spavaće sobe, ali i za četveročlanu porodicu ili prijatelje.

LUX 2+2

Luksuzni apartmani LUX odišu potpunim komforom. Francuski ležaj i ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, kao i ostali namještaj, izrađeni su po specijalnim narudžbama i dizajnu, kako bi pružili udobnost i Vaš boravak učinio nezaboravnim.

SUPERIOR 4+2

Uživajte u pogledu na skijalište iz luksuznog apartmana SUPERIOR 4+2.  Elegancija, komfor, luksuz, toplina i još mnogo toga ovaj apartman čini posebnim.

NEWSLETTER
Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte o našim promotivnim ponudama!
APARTHOTEL POLJICE
NEWSLETTER
Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte o našim promotivnim ponudama!
APARTHOTEL POLJICE