Aparthotel „Poljice“ Jahorina

ApartHotel Poljice Jahorina

Zimska ponuda

SEZONA 2023/2024

HOTEL

ApartHotel Poljice

CJENOVNIK

Idealna destinacija za zimski odmor

Skijanje & Snowboard

Jahorina raspolaže sa 24 alpske ski staze dužine 47 km, koje su povezane u jedinstvenu cjelinu sa 16 instalacija vertikalnog transporta ukupnog kapaciteta 28.800 skijaša na sat. Pored pomenutih 47 km ski staza, Jahorina raspolaže i sa 10 km staza za nordijsko skijanje. Postoje plave (lake), crvene (srednje) i crne (teške) staze koje skijaši biraju na osnovu iskustva i sposobnosti. Kada je u pitanju vertikalni transport, izbor je zaista veliki – gondola, šestosjed, sidro, a za one manje spretne, skijaški tepisi.

 

Za početnike su na raspolaganju tri moderno opremljena ski poligona, dok su za najmlađe skijaše pripremljena dva ski vrtića, opremljena pokretnom trakom, tjubing stazom i mnogobrojnim zabavnim sadržajima, gdje mogu napraviti svoje prve skijaške korake i beskrajno se zabaviti na snijegu.

 

Za one koji su još uvijek nesigurni ili se prvi put susreću sa zimskim sportovima ove vrste, tu su profesionalni učitelji ski i snoubord škola, uz koje će skijanje i bordanje postati vaš omiljeni sport.

Apart Hotel Poljice www.poljice.com
NEWSLETTER
Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte o našim promotivnim ponudama!
APARTHOTEL POLJICE
NEWSLETTER
Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte o našim promotivnim ponudama!
APARTHOTEL POLJICE